Bejelentés


Eladó családi ház Újpesten Eladó a tulajdonostól


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

IRÁNYÁR: 34 900 000 HUF

Újpesten, a Baross utcában eladó egy kétszintes, összesen 110 nm-es családi ház a tulajdonostól.

Közlekedési szempontból különösen előnyös helyen található az ingatlan, ugyanis nagyon közel van a 30-as, és a 147-es busz megállója, és egy kicsit távolabb a 96-os és 122-es buszé. Újpest Központ mindössze 20 percnyi sétára található innen.

A házat a `60-as években építették, és 2007-ben teljesen át lett építve. Eredetileg egy szintes volt, azonban a hatalmas padlástér lehetőséget adott egy újabb szinttel történő bővítésre.

A házhoz tartozik egy kis kert, ahol garázs és a sufni található. A kocsibeálló tolóajtós.

A házba belépve a világos járólappal kirakott ebédlőben találjuk magunkat, mely egybe van nyitva a konyhával. A bejárati ajtó mellett közvetlenül balra egy fenyőfa lépcsőfokokkal rendelkező, kovácsoltvas lépcső vezet fel a második szintre. Az ebédlőből nyílik a bejárattal szemközt a laminált parkettás nappali és a szintén parkettás hálószoba. A konyha rendelkezik sütővel és főzőlappal, valamint mosogatógéppel, és szép konyhabútorral, melyek mind alku tárgyát képezik. A hálószobával szemközt, a bejárat mellett található a fürdőszoba, melyben egy zuhanyzó, wc kagyló és egy bidé is található. A zuhanyzó mellett helyezkedik el a gázkazán (turbó cirkó fűtés, elektromos termosztáttal).

A felső szint a fiatalok "rezidenciája". A társalgóból, közvetlenül a lépcsővel szemben nyílik az egyik, amellett pedig a másik szoba. Mindkettő laminált parkettával van kirakva. A járólapos társalgóból nyílik egy sarokkádas fürdőszoba, mely mellett a wc található. Utóbbi helyiség szomszédja egy kisebb tároló helyiség. A társalgóból egy lenyitható padláslépcső vezet fel a padlásra, mely szintén kíválóan alkalmas tárolásra.

Érdeklődni a +36 70 426 1086-os illetve a +36 20 418 0559-es telefonszámon lehet, illetve a borovszkij[kukac]citromail[pont]hu
címen keresztül is kapcsolatba léphet velünk.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!